Food Matters Live 2015

foodmatterslive
Date: 17-11-2015 - 19-11-2015
Time: All day
Location: Excel, Londen
Address: City: Londen
Country: United Kingdom
Location URL: http://www.foodmatterslive.com/

Food Matters Live wordt dit jaar voor de tweede maal georganiseerd. Deze internationale vakbeurs in Londen biedt ruimte aan vierhonderd exposanten. Er worden meer dan tachtig seminars en workshops georganiseerd over voedingsgezondheid en het European Enterprise Netwerk organiseert matchmakingsgesprekken. Vorig jaar trok de beurs duizenden bezoekers afkomstig uit verschillende disciplines in de voedingsmiddelenindustrie en gezondheidssector.

Holland Foodvalley Paviljoen

AkzoNobel Salt Specialties, Sensus, TNO, VSI en Wageningen UR FBR nemen deel aan het Holland Food Valley paviljoen op Food Matters Live. Tijdens de innovatieproeverij in het Holland Food Valley Tastings House op, presenteert Erik te Velthuis (Sportcentrum Papendal) innovatieve gerechten en snacks voor topsporters, gebaseerd op Nederlandse producten en ingrediënten.

Internationaal Matchmaking Evenement

Enterprise Europe Network organiseert op woensdag 18 november 2015 een Internationaal Matchmaking Evenement. Ondernemers uit mkb, grotere bedrijven, onderzoekscentra, universiteiten en retail ketens kunnen hier potentiële zakenpartners uit het buitenland ontmoeten. Ook is dit een uitstekend platform om kennis uit te wisselen over innovatieve technologie op het gebied van voeding en gezondheid. Deelname aan dit event is gratis en aanmelden kan via B2Match.eu.