Kick-off bijeenkomst Sport en Innovatie

Date: 01-02-2018 - 01-02-2018
Time: 14:00 - 18:00
Location: 'Het Museum' van de Fietse
Address: City: Ede
Country: Netherlands
Location URL:

Werkt u aan kansrijke innovatieve producten en concepten op het terrein van sport, voeding en gezondheid? Wilt u samenwerken en kennis opbouwen? Wilt u weten of de subsidieregeling Sport en Innovatie hieraan bijdraagt? Kom dan naar de Kick-off bijeenkomst Sport en Innovatie op 1 februari van 14.00 tot 18.00 uur bij De Fietser in Ede.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u alle informatie over de nieuwe subsidieregeling Sport en Innovatie. Er is volop aandacht voor innoveren, netwerkontwikkeling en het delen van kennis. Met interessante pitches over de cross-overs op het gebied van sport, voeding en gezondheid dagen we u uit tot innoverende voorstellen. Door matchmaking, speeddating en interactieve sessies hopen we dat u partners vindt voor uw plannen en innovatieve ideeën.

Programma
Vanaf 14.00 uur
Ontvangst in ‘Het Museum’ van De Fietser

14.30-15.30 uur
·         Welkom en introductie door Jeroen Wouters, Sportcentrum Papendal.
·         Openingstelling Subsidieregeling Sport en Innovatie door Jan Markink, Gedeputeerde      sport provincie Gelderland.
·         Netwerkontwikkeling, kennis delen en innoveren door Menrike Menkveld, Alliantie Voeding in de Zorg.
·         Toelichting Subsidieregeling en economische kansen door Martine Brey, Provincie Gelderland.

15.30-16.00 uur
Pauze

16.00   – 17.00 uur
Drie korte pitches over de crossovers op het gebied van Sport, Voeding en Gezondheid door: Marc Arts van Greenfood50,  Michel Everaert van de Nevobo en Marc Rinkes van ziekenhuis Rijnstate.
Interactieve sessie, matchmaking, speeddating subsidieregeling en projectidee ontwikkeling.
Wrap-up en vervolgacties door Jeroen Wouters, Sportcentrum Papendal.

17.00-18.00 uur
Netwerkborrel in ‘Het museum’ van De Fietser

Aanmelden en informatie

U kunt zich aanmelden tot 26 februari 2017 via  www.gelderland.nl/kick-off-sport-en-innovatie. Informatie over de subsidieregeling Sport en Innovatie vindt u op www.gelderland.nl/Sport-en-Innovatie. Voor vragen kunt u contact opnemen met Esta Hellendoorn, e.hellendoorn@gelderland.nl , T 026 359 92 87.