Eat2Move | Estafetteproject 216 | 1 sept 2018 – 31 dec 2018
Thema: Innovaties in voeding
Doel
Samen met samenwerkingspartner FoodvalleyNL was Eat2Move sterk zichtbaar op de Health Ingredients Europe (HIE) in Frankfurt van 21-23 november 2018. Deze aanwezigheid was ter ondersteuning van de internationale profilering van Eat2Move. Het Foodvalley paviljoen georganiseerd vanuit FoodvalleyNL biedt het podium aan diverse bedrijven tijdens de HIE.
Projectomschrijving
Binnen het project was Erik te Velthuis, manager en chefkok van het Topsportrestaurant van Sportcentrum Papendal, actief als chefkok binnen het Foodvalley paviljoen op de HIE in Frankfurt, Duitsland. Gedurende drie dagen zijn producten bereid als ‘tastings’ in samenwerking met diverse startups en kleinere bedrijven (MKBs). Hiermee worden de nieuwe, innovatieve concepten van bedrijven getoond en kunnen deze worden geproefd door de deelnemers aan de HIE, professionals actief in de voedingsindustrie. In het Education programma van de HIE heeft Jeroen Wouters, innovatie-manager Sport en Voeding bij Sportcentrum Papendal/Eat2Move en Directeur Internationaal FoodvalleyNL, een lezing gehouden over innovatie in voeding en sport.
Informatie
ORGANISATIE INDIENER | Sportcentrum Papendal |
CONTACTPERSOON | Jeroen Wouters |
Jeroen.wouters@papendal.nl | |
WEBSITE | https://papendal.nl/ |
IN DE MEDIA |