Gelre Food plaza

Eat2Move | Estafette 362 | apr 2020 – dec 2022

thema: Voeding voor prestatie en herstel

Doel

Nederland is koploper op het gebied van technologie en innovatie van voeding. De initiatiefnemers willen gezamenlijk laten zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van gezonde én duurzame voeding. Daarnaast is het een doel om verantwoorde voeding een plek te geven in een mega-evenement als het WK en zo de bezoekers een gezond en betaalbaar alternatief bieden. Het Gelre Food Plaza heeft een inspirerende functie voor cateraars, overheden, sporters en verenigingen.


Projectomschrijving

Van 23 september t/m 15 oktober 2022 vindt in Nederland voor het eerst in de geschiedenis het WK Volleybal Vrouwen plaats. Tijdens dit WK presenteren de organisatoren, Nevobo en TIG Sports, in samenwerking met JOGG, Foodvalley NL, Sportcentrum Papendal, Eat2Move en Provincie Gelderland een uniek nieuw concept: Gelre Food Plaza. In Gelre Food Plaza, gesitueerd bij speellocatie Gelredome, kunnen bezoekers genieten van gezonde, duurzame én smaakvolle voeding. Het WK Volleybal Vrouwen staat in het teken van gezonde en duurzame voeding. Tijdens de eerste fase van het toernooi in het Arnhemse Gelredome wordt aan verschillende ondernemers en organisaties een podium geboden om bezoekers vanuit de hele wereld te laten zien wat Gelderland te bieden heeft op het gebied van voeding.

In het Gelre Food Plaza verrassen innovatieve en duurzame bedrijven de volleybalfans met menu’s vol aantrekkelijke ingrediënten. Er is ruimte voor foodtrucks, standhouders en ook voor twee pop-up restaurants. Niet alleen gevestigde cateraars bieden hun assortiment aan, er is ook ruimte voor innovatieve startups met nieuwe producten en concepten.

Informatie

ORGANISATIE INDIENER Sportcentrum Papendal
CONTACTPERSOON Jeroen Wouters
E-MAIL Jeroen.wouters@papendal.nl
WEBSITE http://papendal.nl/topsport/innovatie/voedingsinnovatie/

https://www.foodvalley.nl/our-focus/foodandhealth/

IN DE MEDIA

Partners

Sportcentrum Papendal logo