Conferentie Sports Nutrition, waar voeding en topsport elkaar op 5 oktober ontmoeten

Op 5 oktober vindt de vierde TeamNL Leaders in Performance Conference Nutrition plaats op Papendal Arnhem. De conferentie is voor iedereen die geïnteresseerd is in voeding en topsport, in het bijzonder het team dat rondom de (top)sporters werkt. Maar ook voor studenten die op de hoogte willen blijven van de laatste trends rondom voeding is dit een waardevol event. De sprekers zijn internationale professors die kennis uit de wetenschap omzetten naar praktische uitdagingen; zodat de bezoekers niet alleen geïnspireerd raken, maar ook kennis in de praktijk kunnen brengen.

TeamNL hoofdexpert voeding Asker Jeukendrup is initiatiefnemer van de conferentie. Jeukendrup: “We zijn deze conferentie een aantal jaar geleden gestart omdat we graag willen dat onze voedingsexperts in Nederland leren van de beste professionals. Op deze dag brengen we de meest toonaangevende professoren vanuit heel de wereld naar Papendal om als spreker hun kennis met ons te delen.”

“Voeding is een essentieel onderdeel van topsportprestaties en thema’s rondom dit onderwerp veranderen snel. We zijn blij dat we na drie jaar deze conferentie weer kunnen organiseren en we experts vanuit de hele wereld bij elkaar kunnen brengen.”

Aanmelden?

Wil jij naar deze conferentie? Op lpcnutrition.com kun je het volledige programma bekijken en je aanmelden.

Inschrijfformulier – Sportopleidingen (klik hier voor een speciaal studententarief)

origineel bericht op Conferentie Sports Nutrition, waar voeding en topsport elkaar op 5 oktober ontmoeten – NOCNSF