Eat2Move op World Expo 2015

‘Eat yourself fit’ luidt de bijdrage van Eat2Move aan het Holland Paviljoen op de World Expo in Milaan. Foto en tekst sieren twee tafels en informeren zo de bezoekers van het Nederlandse deel van de expositie.

Voeding is het centrale thema van de World Expo 2015, die van
1 mei tot en met 31 oktober te zien is in Milaan. Feeding the planet, energy for life is het officiële motto. Het tweede deel van dit motto past Eat2Move precies. Energy for life: voeding die bijdraagt aan herstel van inspanning en betere prestaties.

Eat2Move leverde voor het onderdeel Nederlandse innovaties in voeding – met de naam: Good Food, Good Health – een foto van chefkok Erik te Velthuis (Sportcentrum Papendal) en twee jonge topsporters. Ernaast de tekst Eat yourself fit.

Eat yourself fit – In forma con il sibo
Good nutrition helps the body recover after a performance. Athletes deliver performances, but also ageing people and persons who are undergoing surgery. Eat2Move aims to promote performance and recovery in (elite) sport and care by means of optimal nutrition. The centre links knowledge to the development of services and products, in cooperation with companies.

De Nederlandse delegatie hanteert het thema Share, Grow, Live. Het Holland Paviljoen is opgezet als een festivalterrein, waar bezoekers tot rust kunnen komen. Wisselende foodtrucks, bands en dj’s vermaken het publiek. De foto en tekst van Eat2Move zijn afgedrukt op twee tafels in een tent nabij de foodtrucks. De tent draagt de naam A better life.

Een foto-impressie:

Meer informatie: