Experts ontmoeten elkaar in Eat2Move-Sportkantine

Het thema ‘Innovaties in Voeding’ stond centraal tijdens de eerste Eat2Move-Sportkantine. Deze bijeenkomst voor interne experts van de partners van Eat2Move vond plaats op 12 februari in het Innovatiecentrum van FrieslandCampina in Wageningen.

In het voorjaar van 2015 start Eat2Move een serie bijeenkomsten voor interne experts, onder de naam Eat2Move-Sportkantine.  Net als in een echte kantine na het sporten, kenmerken de bijeenkomsten zich door een open en ontspannen sfeer. Er is ruimte voor zowel kennismaking als meer diepgaande contacten. Doel van de sportkantines is om projecten met elkaar te verbinden en nieuwe initiatieven te ontplooien.

De sportkantine voor het thema ‘Innovaties in Voeding’ beet het spits af. Onderzoekers,  medisch en paramedisch experts en sportbegeleiders maakten kennis met elkaar en raakten in gesprek over projecten, expertises en gedeelde interesses. Na een inleiding door Jeroen Wouters, voorzitter coördinatieteam Eat2Move en Joost van den Borne, Senior Scientist Friesland Campina, stond een drietal presentaties op het programma. Het tweede deel van de middag werd ingevuld met interactieve sessies rond de gepresenteerde onderwerpen.