Prinsjesfestival 2018

Donderdag 13 september werd het prinsjesfestival feestelijk geopend door festivalvoorzitter Gert Jan Verhoog. Daarna ging het Gelders netwerkevent in de Gelderse Ambassade in Den Haag van start.

Vanuit Eat2Move hebben we een mooie stand aangekleed en stonden we te midden van allerlei Gelderse bedrijfjes, initiatieven en kennisinstellingen. De hele middag was er gelegenheid om via deze stands kennis te maken met Gelderland.

Na afloop van het Gelders netwerkevent werd er een diner van de toekomst georganiseerd. Dit diner werd verzorgd door de koksbrigade van de Cas Spijkers Academie Nijmegen onder leiding van chefkok Erik te Velthuis van Sportcentrum Papendal. Namens Eat2Move waren Jeroen Wouters, Menrike Menkveld, Edith Feskens, Jochem Schellens en Maurits Hendriks aanwezig. Tijdens het diner werd Jochem Schellens geïnterviewd over de rol van Sportcentrum Papendal in Gelderland en de samenwerking binnen Eat2Move.

Later in de week werd er nog een lunch georganiseerd waarbij de Economic Board en enkele Tweede Kamer leden aanschoven. Vanuit Eat2Move was Menrike Menkveld hierbij aanwezig voor meer informatie hierover  klik hier