Sportinnovator Boek ‘Innoveren met impact’

Vanuit Sportinnovator is er een boek gelanceerd met daarin diversie sportinnovaties die ontwikkeld zijn voor de Olympische Spelen in Tokyo, die hopelijk in 2021 doorgaan. Vanuit Sportcentrum Papendal staan hier ook een aantal voeding en voedingsproducten en de activiteiten mbt vochtbalans in de klimaatkamer op het sportcentrum.

We blikken allemaal terug op een bijzonder en bewogen 2020. Hoopvol kijken we uit naar wat ons in dit nieuwe jaar te wachten staat, op gezondheidsvlak en tegelijkertijd ook in de sportwereld.

Op deze website leest u online de artikelen uit het boek ‘ Innoveren met Impact’ over diverse sportinnovatie die ontwikkeld zijn voor de Olympische Spelen in Tokyo. Of deze weer worden uitgesteld of niet, de sporters bereiden zich al maanden hierop voor. En ook het bedrijfsleven, sportinstellingen, sportbonden, kennisinstellingen en overheden hebben niet stilgezeten. Deze partijen werken nauw samen om tot dé ultieme innovatie te komen. De sportinnovatie die leidt tot goud. Wellicht is zo’n samenwerking ook interessant voor u. Bij het werken aan innovaties  gaat het vaak over meer dan alleen topsport. Sport levert een bijdrage aan maatschappelijke thema’s zoals duurzaamheid en gezondheid. De thema’s die ook centraal staan tijdens de Olympische Spelen in Parijs 2024. Innoveren met impact noemen wij dat.

Bekijk hier het digitale boek